Fiat Ducato

De nieuwe Fiat Ducato

A new generation at work

Sinds 1981 tekenden 2,6 miljoen ondernemers voor de Fiat Ducato als beste reisgezel en business partner. En nu is er de nieuwe Fiat Ducato, de revolutionaire update die volledig is ontwikkeld rond robuustheid, duurzame efficiency en hightech support. Een nieuwe generatie lichte bedrijfswagens voor een nieuwe generatie ondernemers die steeds meer afhankelijk zijn van online reviews. En juist op dat vlak gaat de nieuwe Fiat Ducato u helpen. Zes voorbeelden:

 • Sneller reageren op aanvragen

  Vaak is het een kwestie van er snel bij zijn als een klant een klus online zet. Met de speciaal ontwikkelde tablethouder voor smartphone of tablet zit u bovenop elke nieuwe klus.

  Ducato
 • Makkelijk en meer afval afvoeren

  Het snel en makkelijk afvoeren van afval betekent vaak eenvoudig scoren bij uw klant. De nieuwe Fiat Ducato heeft het grootste laadvermogen, het meeste volume en de best toegankelijke laadruimte in zijn klasse. Dat wordt dus een fluitje van een cent, zelfs met een vorkheftruc.

  Ducato
 • Altijd en overal op tijd

  Punctueel zijn, ook iets dat klanten waarderen. Dankzij het geavanceerde navigatiesysteem van de nieuwe Ducato weet u overal de weg en bent u altijd op tijd, want u vermijdt met dit systeem ook eenvoudig files.

  Ducato
 • Scherper zijn dan uw concurrent

  Wie weinig onkosten heeft, kan scherper offreren. En de klanten van nu zijn vaak prijskopers. Ook op dat vlak is de nieuwe Ducato uw nieuwe held. U bespaart op brandstof, onderhoud, reparatie en kilometers, en dat vertaalt zich in een betere prijs.

  Ducato
 • EfficiĆ«nt werken

  De nieuwe Ducato helpt u om nog efficiƫnter om te gaan met uw tijd. Dankzij de verrassende ruimte kunt u materiaal voor meer klussen combineren. En dat bespaart u net even die extra kilometers en tijd. Kortom, u werkt zonder stress en hebt de tijd voor kwaliteit.

  Ducato
 • Eerste indruk

  Ook belangrijk, die eerste indruk. In uw nieuwe Ducato komt u ook echt 'binnen'. Stoer, solide, modern. Dat straalt af op u en uw werk. Ook in tweede instantie, want de speciale UV-lak zorgt ervoor dat de kleuren van uw Ducato perfect in vorm blijven.

  Ducato